Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. wake up light wekker

Top 10 reviews | Beste wake up light wekker van 2024!

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2024

Stel je voor: je wordt wakker in een ruimte waarin het licht langzaam toeneemt. Geen harde piepton die je uit je slaap rukt, maar een rustige overgang. Een wake up light wekker maakt dit mogelijk. Als je op zoek bent naar zo'n product, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste wake up light wekkers die je nu kunt kopen in Nederland. Een goed overzicht om je te helpen bij je zoektocht naar de perfecte wake up light wekker.

In onderstaande lijst vergelijken we de beste 10 wake up light wekkers van dit moment. Zo weet jij zeker dat je een goede aankoop doet!

Top 3 beste wake up light wekkers

We hebben de wake up light wekkers uitvoerig getest en met elkaar vergeleken. Op basis daarvan is er de volgende top 3 van beste wake up light wekkers uitgekomen.
Benieuwd welke wake up light wekker als winnaar uit de test is gekomen volgens ons? Scroll dan snel verder. 

1. AyeSleep Slaaptrainer

De AyeSleep wake up light is een slaaptrainer met een app wekkerradio. Of je nu in je eentje slaapt of met je partner, deze slaaptrainer zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar eigen slaapschema kan instellen. Je kunt de wekkerinstellingen ook gemakkelijk wijzigen met de AyeSleep app. De slaaptrainer is ook compatibel met Alexa en Google Home, dus je kunt het bedienen met je stem. De AyeSleep wake up light heeft verschillende kleuren licht dat je kamer verlicht en je slaapkamer in een warm licht hult. Het licht wordt geleidelijk aan sterker, waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt. Je kunt ook verschillende natuurlijke wekkers instellen, zoals een natuurlijke zonsopgang, klassieke muziek of de geluiden van de natuur. Met de AyeSleep wake up light krijg je elke ochtend een energiek en uitgerust gevoel. In tegenstelling tot andere wekkers, die je wakker schrikken, is de AyeSleep wake up light speciaal ontworpen om je op een zorgeloze manier wakker te maken. Je kunt je wekkers instellen met de app en de slaaptrainer past zich aan je slaapschema aan. Met de AyeSleep wake up light krijg je steeds een positieve start van je dag!

2. Philips Wake-Up Light

De RelaxBreath-technologie helpt je rustig te worden door een combinatie van licht en geluid. Het licht pulseert in een ritme dat overeenkomt met je ademhaling, waardoor je gemakkelijk in slaap valt. Daarnaast beschikt de Somneo HF3654/01 ook nog over andere handige functies waarmee je het beste uit je dag kunt halen. Zo heeft het bijvoorbeeld een FM-radio, een klok met twee wekkers, mogelijkheid om voorgeprogrammeerde muziek te selecteren en een geheugenfunctie zodat je in de ochtend precies weet wat je moet doen. Dankzij deze functies zal je altijd op tijd wakker worden en sta je met meer energie op. De Philips Somneo HF3654/01 Wake-Up Light is een revolutionair product dat je helpt om je dag op een gezonde manier te beginnen. Het licht wordt geleidelijk sterker en gaat samen met het geselecteerde wekklankje om je op een natuurlijke manier wakker te maken. Dankzij de RelaxBreath-functie word je ook op een natuurlijke manier in slaap gewiegd. Deze wekker beschikt over verschillende handige functies waarmee je je dag zo optimaal mogelijk kunt starten. Met de Philips Somneo HF3654/01 heb je nooit meer last van slaaptekort en kun je energiek aan je dag beginnen!

3. DistinQ Wake-Up Light

De Wake-up Light beschikt over een dubbele wektijd, waardoor je gemakkelijk je weekend- en werkdagen kunt instellen. Ook heeft het apparaat een handige USB-aansluiting waarmee je je smartphone kunt opladen. De DistinQ Wake-Up Light is een ideaal hulpmiddel om je slaapritme goed te reguleren. Met behulp van deze wekkerradio kun je nu gezond en energiek wakker worden. Je kunt de wekkerradio ook gebruiken om rustig in slaap te vallen, want door de handige slaapfunctie wordt het licht geleidelijk zachter. Ook kun je je smartphone opladen via de USB poort. De DistinQ Wake-Up Light is een uitstekend hulpmiddel om je dagelijkse leven een stuk makkelijker te maken. De Wake-up Light helpt je om energiek wakker te worden met behulp van de geleidelijke verlichting, maar ook om rustig in slaap te vallen met de slaapfunctie. Met de dubbele wektijd kun je gemakkelijk je weekend- en werkdagen instellen. Ook heeft het apparaat een handige USB-aansluiting waarmee je je smartphone kunt opladen. DistinQ's Wake-Up Light is de perfecte oplossing voor een gezond slaapritme.

Top 10 beste wake up light wekkers

Heb je na top 3 beste wake up light wekkers nog geen keuze kunnen maken? Dan volgt hieronder de rest van onze top 10 best geteste wake up light wekkers van 2024!
Scroll snel verder of gebruik de onderstaande links.

4. YONO Wake Up Light
5. Philips Wake-up light
6. Grundig Wake Up Light
7. Wake up light Speaker
8. Philips Wake-Up-Light
9. Philips Wake-Up Light
10. UPLY Wake Up Light

4. YONO Wake Up Light

Deze wake up light slaapwekker is een innovatieve mix van licht en geluid dat je helpt om je biologische klok te resetten. De slaapwekker is ontworpen om je diep te laten ontspannen voordat je naar bed gaat en je een energieke start te geven bij het wakker worden. Het lampje is voorzien van 15 verschillende kleuren, waaronder warm wit licht en 7 kleuren voor een romantische sfeer. Je kunt de kleur veranderen of de helderheid aanpassen met de handige afstandsbediening. De slaapwekker heeft ook twee natuurlijke geluiden, zoals de rustgevende geluiden van een stromend beekje, om je te helpen op een meer relaxte manier in slaap te vallen of om je wakker te maken. De YONO wake up light slaapwekker is een perfecte oplossing om een betere nachtrust te krijgen. Het lampje maakt het mogelijk om je slaapcyclus te resetten door je rustig in slaap te laten vallen en je natuurlijk te laten wakker worden. Bovendien is de slaapwekker een ideale oplossing om je slaapkamer te verlichten met een rustige, romantische sfeer.

5. Philips Wake-up light

De Wake-up Light is ontworpen met een zorgvuldig gekozen combinatie van warm licht en natuurlijke geluiden zoals vogelgezang. De lichtintensiteit neemt onopvallend toe, terwijl de geluiden je geleidelijk wakker maken. Je wordt daardoor steeds wakker met het idee dat de dag begint met een zonnige zonsopgang. De Philips HF3500/01 Wake-up light heeft veel instelbare functies die je kunt gebruiken om je dagelijkse ritme te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld de lichtintensiteit en de geluidssterkte instellen. Daarnaast kun je ook een slaaptimer instellen, waardoor je op hetzelfde moment wakker wordt. Bovendien heeft deze Wake-up Light ook een FM-radio, waarmee je je favoriete muziek kunt afspelen. Met de Philips HF3500/01 Wake-up Light word je op een natuurlijk manier wakker en begin je de dag met een zonnige zonsopgang. De Wake-up Light heeft veel instelbare functies, zoals lichtintensiteit, geluidssterkte, slaaptimer en FM-radio, waardoor je je dagelijkse ritme kunt verbeteren. Zo kun je elke dag fris, energiek en vol inspiratie opstaan.

6. Grundig Wake Up Light

Bovendien heeft dit product meer voordelen. Het heeft een FM-radio, waarmee je 's ochtends je favoriete muziek kunt luisteren. Er zijn ook verschillende natuurlijke geluiden waaruit je kunt kiezen. Je kunt ook kiezen voor een gezellige achtergrondverlichting die je slaapkamer een rustige sfeer geeft. Ook heeft deze Grundig Wake Up Light Nachtlampje met Tijdweergave Lichtwekker met FM Radio en Natuurlijke Geluiden een handige tijdweergave. Je kunt hiermee de tijd zien zonder de lichtwekker aan te zetten. Daarnaast heeft het een energiezuinig LCD-scherm, waarmee je ook de tijd kunt instellen. Met dit Grundig Wake Up Light Nachtlampje met Tijdweergave Lichtwekker met FM Radio en Natuurlijke Geluiden kun je voortaan op een meer natuurlijke en aangename manier wakker worden. Bovendien is het een multifunctioneel product waarmee je je slaapkamer een rustige sfeer kunt geven, kunt luisteren naar je favoriete muziek en de tijd kunt instellen. Zo wordt jouw ochtendroutine een stuk rustiger en plezieriger.

7. Wake up light Speaker

Deze wekker is perfect voor elke slaapkamer. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat je wekker op elke plek past. Dankzij de Bluetooth verbinding kun je je eigen muziek afspelen of de radio aanzetten. De wake-up light functie zorgt ervoor dat je wakker wordt met een zacht licht. Kies zelf een licht kleurencombinatie en slaap in een prachtig licht. Ook heeft deze wekker een slaaphulpmodus, waarmee je heerlijk kunt ontspannen. Je kunt deze alles-in-één wekker ook gebruiken als een nachtlampje. Kies een kleur die bij jouw slaapkamer past en geniet van een rustgevende sfeer. De verlichting kan ook aangepast worden met verschillende helderheden. Met deze wekker wordt elke dag een feestje, je kunt er zo van genieten. Laat deze wekker je de dag door helpen en geniet van al deze functies.

8. Philips Wake-Up-Light

De Philips HF3531/01 Wake-up light heeft niet alleen een stijlvol design, maar biedt ook een aantal extra functies om je ochtendroutine zo aangenaam mogelijk te maken. Zo heb je de mogelijkheid om een selectie van 20 verschillende natuurlijke geluiden in te stellen als wekker, waaronder muziek, geluiden van de natuur, FM-radio en een buzzer. De Philips HF3531/01 Wake-up light heeft ook een zonsondergangssimulatiefunctie. Hiermee kun je op een rustgevende manier in slaap vallen. De lichtintensiteit vermindert geleidelijk aan naar een zachte gloed waardoor je rustig kunt ontspannen. Daarnaast heeft de Philips HF3531/01 Wake-up light ook nachtlampjes die je slaapkamer een zacht licht geven, zodat je ook in het donker kunt ontspannen en lezen. Geïnspireerd door de zonsopgang, biedt de Philips HF3531/01 Wake-up light je een natuurlijk en aangenaam manier om wakker te worden. Je kunt genieten van een veranderende lichtintensiteit, 20 verschillende natuurlijke wekkers, een zonsondergangssimulatie en zacht licht dat je slaapkamer verlicht. Met de Philips HF3531/01 Wake-up light start je de dag op de best mogelijke manier.

9. Philips Wake-Up Light

De Philips Somneo Connected HF3671/01 is met zijn avant-garde technologie de perfecte manier om je dagelijkse ritme te verbeteren. Het licht wordt geleidelijk sterker zodra het alarm gaat, waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt. Met de SleepMapper-app kun je ook meerdere alarmen, lichtthema's en geluiden instellen. Voor optimale ontspanning is er de RelaxBreath-functie, waarbij de lampjes je ademhaling begeleiden. Bovendien meet de externe AmbiTrack-sensor de slaapkamerfactoren en koppelt deze terug naar de SleepMapper-app. De Philips Somneo Connected HF3671/01 is een innovatief apparaat dat je helpt om op een natuurlijke manier wakker te worden en met meer energie aan je dag te beginnen. Het licht begint geleidelijk te versterken, terwijl het alarm het geluid verhoogt. Met de SleepMapper-app kun je meerdere alarmen, lichtthema's en geluiden instellen. De RelaxBreath-functie begeleidt je ademhaling om je te helpen ontspannen en in slaap te vallen. Ook is er een externe AmbiTrack-sensor die de slaapkamerfactoren meet en koppelt terug naar de SleepMapper-app. Met deze veelzijdige functies is de Philips Somneo Connected HF3671/01 de perfecte manier om je dagelijkse ritme te verbeteren.

10. UPLY Wake Up Light

De UPLY Wake Up Light Smart Clock is een innovatieve wekker die je elke dag een heerlijke start geeft. Met het simuleren van zonlicht zorgt hij ervoor dat je fris en energiek wakker wordt. Daarnaast heeft hij een USB oplaadpunt, waardoor je je telefoon of andere apparaten ook kan opladen. De UPLY Wake Up Light Smart Clock heeft ook een radio met 4 alarmsignalen. Je kan je favoriete radiostation inschakelen als dat je voorkeur heeft. Ook is hij compatibel met WiFi, Google Home en Amazon Alexa. Hierdoor kun je deze slimme wekker aansturen met je stem en is het heel gemakkelijk om te bedienen. Daarnaast heeft hij een groot touchscreen waarop je de instellingen kan aanpassen.

Inhoudsopgave

Vanessa
Vanessa

Hi, welkom op onze website bestewoonkeus.nl. Ik ben Vanessa, één van de zussen. En ik vergelijk voor jou de vele producten op het gebied van wonen. 

Mijn zus houdt zich vooral bezig met de nieuwste trends en het schrijven van blogs en mijn focus ligt op het vergelijken en onderzoeken van de producten, waaronder deze verschillende wake up light wekkers.

Wij hopen dat je onze vergelijkingen en blogs interessant vindt!

Lieve groet, 

Vanessa

Veelgestelde vragen over wake up light wekker

Onze review over wake up light wekker is zeer betrouwbaar. We vergelijken alles onafhankelijk en uitvoerig voor het beste  resultaat.

Wij verkopen zelf geen wake up light wekker, wij hebben echter wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Klik door voor de beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Uit onze test is AyeSleep Slaaptrainer de beste gebleken. Natuurlijk is het goed om zelf ook nog de beste producten te vergelijken. 

Onze top 3 beste wake up light wekkers is:
1. AyeSleep Slaaptrainer
2. Philips Wake-Up Light
3. DistinQ Wake-Up Light

Verdere aandachtspunten bij het vergelijken van wake up light wekkers

Gezien de uitgebreide keuze aan wake up light wekkers, begrijpen we dat het een uitdaging kan zijn om een keuze te maken. We hopen echter dat onze top 10 beste wake up light wekkers je al wat richting heeft gegeven.

Bij het maken van je keuze voor wake up light wekkers, zijn er enkele belangrijke aspecten om in overweging te nemen: Let op de kwaliteit, onderzoek de reputatie van het bedrijf waar je jouw wake up light wekker wilt kopen en beoordeel of de prijs rechtvaardig is.

We hebben in onze top 10 van beste wake up light wekkers rekening gehouden met diverse budgetten, zodat iedereen een weloverwogen keuze kan maken uit onze zorgvuldig geteste wake up light wekkers.

Ons laatste woord over een wake up light wekker

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de beste wake up light wekker te vinden die aansluit bij jouw behoeften. Met de gegeven informatie over onze top 10 producten zou je moeten in staat zijn om de beste optie te selecteren voor jouw wensen. Ons doel is dat je een geweldig product vindt bovenaan jouw verlanglijstje. Mocht je iets onduidelijks hebben of een vraag hebben, dan staan we je graag bij met onze expertise. We hopen dat je plezier beleeft met jouw keuze en dat je er veel plezier aan beleeft. Als je een fantastische product hebt gelezen en hebt gekozen uit onze top 10 lijst waarom zou je het dan niet met je vrienden delen! We zijn ervan overtuigd dat ze net zo enthousiast zijn als jij en graag meer willen weten over het product. Dus aarzel niet om je ervaringen met hen te delen en geef ze een kijkje naar jouw wake up light wekker.

Disclaimer: bestewoonkeus.nl heeft grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen van onze top 10 beste wake up light wekkers. De aankoop van een wake up light wekker gaat echter via een externe website. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop of levering van de producten.

Gepubliceerd op: 22 nov. 2022

Meer reviews van woonartikelen

Wil je nog meer reviews lezen van woonartikelen? Ga dan verder naar onze homepagina.